Samen bouwen wij aan de toekomst

Thomas & Betts wordt ABB

Integratienieuws mei 2015

Thomas & Betts en ABB gaan samen verder als één bedrijf. Als één ABB Benelux bieden wij u meer voorsprong, zowel in productontwikkeling als in servicegerichtheid. Een positieve integratie van twee kerngezonde organisaties gedreven door de wil om continu te verbeteren. Zo heeft u de voordelen van een wereldspeler lokaal binnen handbereik.

Wat verandert er?

Per 1 juli heten wij gezamenlijk ABB als bedrijf. Als u als klant vertrouwd bent met de merken VanLien, Ty-Rap en DTS ziet u als afzendernaam voortaan ABB in plaats van Thomas & Betts. Eind juni ontvangt u als Thomas & Betts klant onze nieuwe ABB-gegevens voor aanpassing in uw systeem.

Werken met VanLien, Ty-Rap en DTS betekent vertrouwen op kwaliteit. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom blijven VanLien, Ty-Rap en DTS merken waarop wij, nu onder de ABB-vlag, graag met u de toekomst bouwen.

Wat bindt ons?

ABB is bekend als wereldleider in energie en automatisering. Voor Thomas & Betts geldt dit op het gebied van elektrotechnische producten en diensten zoals noodverlichting, kabelmanagement en explosieveilige verlichting. ABB Benelux verbindt de wensen en behoeften van lokale opdrachtgevers met de veelzijdige mogelijkheden van het wereldwijde ABB-concern. Met meer dan 10 vestigingen is ABB sterk vertegenwoordigd in Benelux. Met het bundelen van onze ambities vertrouwen wij er op u een krachtige oplossing voor nu en in de toekomst te leveren, met directe bereikbaarheid zoals u van ons gewend bent. Voor vragen kunt u terecht bij uw vertrouwde contactpersoon.

ABB N.V.
Low Voltage Products
Hoge Wei 27
1930 Zaventem
België
T +32 (0)2 718 63 11
Thomas & Betts
European Customer Service
Boulevard du Millennium 8
7110 Houdeng-Goegnies
België
T +32 (0) 64 88 63 88
Thomas & Betts
VanLien Noodverlichting
Vichtesteenweg 248
8540 Deerlijk
België
T +32 (0)56 78 35 35
#